FESTIVAL 2023

MUSIKPROGRAM 2023

Progammet er endeligt på plads.

Nedenfor kan du tage en smuglytter, på diverse kunstnere inden festivalen.

Det er desværre ikke alle kunstnerne vi har kunnet finde noget materiale på, så der må i være lidt tålmodige og vente til den rigtige vare.

https://i0.wp.com/gislevmusikfestival.dk/wp-content/uploads/2023/05/cropped-Music_Festival_Program-3.jpeg?resize=726%2C1056

_________________________________________________

Børnehaven Eventyrhuset

Vi er en flok dejlige børn, der elsker at synge og give den gas. Vi vil synge om følelser og om at være bedste venner. Det bliver sange med god rytme og vi håber vi kan bevæge jer og få jer til at klappe med 🙂

GISLEV FRISKOLE

Børnehave klasse - Gislev Friskole
0./1. klasse & 2 kl. - Gislev Friskole
3. klasse - Gislev Friskole
4. klasse - Gislev Friskole
5.-6. klasse - Gislev Friskole
Gislev Horns
Gislev Friskole’s Kor

Sanglege v. Karen og Tommy

Tommy og Karen spiller til daglig viser og folkemusik, men til Gislev Festival skal der ske noget for børnene, så der spiller vi sanglege. - For børn og barnlige sjæle!

TÅGEHORNET

Gislevs folkekor "Tågehornet" har eksisteret i ca. 12 år. Vi synger mest danske sange og viser, men tager en gang i mellem et par utraditionelle på programmet.

GISLEV BYORKESTER

Gislev Byorkester har eksisteret i ca. 8 år. I de sidste 6 år har vi haft en fast besætning. Vores varemærke er powerful livsglad musik, som virkelig kommer ud over scenekanten.

NO NAME BIGBAND

No Name er et traditionelt Big Band. Vi spiller primært swingmusik fra 30' erne og op, men et par nyere latinnumre har dog sneget sig med i repertoiret.

STIG JACOB ANDERSEN

Jacob har spillet hist og her, stort og småt....og er måske den første på Fyn som i midt - 60`erne legede folksinger

Lindholm Schønemann

Et samarbejde, der fokuserer på præsentation af original-sange. Nouras sanselige sange med klaver spil og Jans tænksomme sange i guitar-indpakning. De hjælper hinanden med akkompagnement og kor med mere. Begge skriver egne sange, men synger også personlige versioner af andre singer/songwriters sange på engelsk og dansk.

NBC BLUES REPORT

Det midtfynske bluesband bringer en reportage fra bluesland med nye hits og gamle klassikere tilsat stemningsfulde anekdoter og vandede vitser.

En koncert med NBC BLUES REPORT beskrives bedst som at blive inviteret ind i de svedige, pulserende juke joints, som man finder dem i USAs sydstater. Her vugger og vrikker publikum til musikken, mens øllen flyder i stride strømme. Gennem korte fortællinger fremmaner forsanger og storyteller Nicolai Weile kvækkende frøer og hvislende slanger, voodoo-ritualer og mojo fra Louisianas sumpe, mens bassist og humørbombe Carsten Muller sørger for at bringe det selvhøjtidelige ned på jorden igen til Benjamin Kaaes tunge trommerytmer. Den unge guitartalent Simon Hindhede Jarren fuldender kvartetten med hidsige guitartoner.

TØSETONER

Tøsetoner består som navnet siger, af et hold voksne tøser som er leveringsdygtige i medrivende musik. Vi spiller kopimusik i en fed blanding af rock, blues og pop, tilsat lidt country. Vi elsker at spille musik med gang i og vil gerne have publikum til at danse og synge med.

Når ”tøserne” lader instrumenterne og stemmerne tage over, så er der lagt op til en dejlig eftermiddag eller aften.

Skærmbillede 2022-05-12 kl. 13.12.52

MICHAEL GABRIEL

Han er et af den danske musikscenes nye navne og sammenlignes ofte med prominente folk som Keith Urban Joe Bonamassa og Noel Gallagher.

Michael Gabriel er et navn med masser af energi og lækker selvskrevet musik der svinger. Efter optræden med flere kopibands gennem tiden er Michael Gabriel klar til at springe ud i sit eget solo-eventyr og er pt. i gang med at lave sit første album. Genren er rock, pop rock, country rock, og smukke ballader alt sammen leveret som en intens oplevelse fra scenekanten. MICHAEL GABRIEL er også et fed opvarmning til større navne.

JUNA

JUNA er en trio der spiller pop med kant, hvor den simple melodi er i centrum, i et forsøg på,
at gøre mindre til meget. JUNA sætter pop og rock mod hinanden i en blanding af digital og
organisk lyd og lader store synth-flader bane vejen for let spiselig melodi. JUNA fortæller om
simple følelser i ekstrem form. Fra bombastisk storhedsvanvid til minimalistisk kerne, tager
JUNA lytteren gennem et univers af elektroniske bølger, hvor klichéer dyrkes kritisk.

 

DELUSINAL

Vi er Delusional, et band bestående af fire unge musikere fra Svendborg HTX. Vores medlemmer inkluderer Anton Danielsen på både guitar og bas, Mathias Skarving på klaver, Thor Müller på trommer og Ida Marie Lund på vokal. Vi er alsidige og spiller en bred vifte af upbeat musik, og sørger altid for at have en fest på scenen.

Strangers In Town

Strangers In Town er et Popband med elementer a countrypop og rock fra Svendborg.
Bandet har bl.a. haft en "Featured Artist" plads på ReverbNation for deres nummer "Locked out of Heaven", samt har været i finalen ved ​​"Tinderbox band-battle” om en plads på Tinderbox. Bandet er ogsa finde på karriekanonen.

https://www.dr.dk/musik/karrierekanonen/artist/strangers-in-town

Musikken taler til et bredt publikum fra 15-50 år og uden for Danmark oplever bandet en øget interesse og et stigende antal fans fra Asien og Australien.
Bandet har med flere numre fra deres tidlige mini EP ” Tonight, We Slip Away In Memories” både ligget